Egy győzelem az önbizalomnak

írta: Ádám Németh
0 komment 48 👁

Leonardo Bonucci szerint a csapatot nem csak a csoportelsőség motiválta, hanem az önbizalomszerzés is.


Ronaldo két büntetőjével, valamint McKennie szépségdíjas találatával a Juventus nagyszerű, 3-0 arányú győzelmet aratott a Barcelona otthonában, ezzel megszerezte a G csoport első helyét.

„Barcelonába jönni, megúszni kapott gól nélkül, és hármat lőni óriási eredmény.” – mondta a hátvéd a Sky Sportsnak.

„A társaság fejlődik. Ahogy mondtam, szívvel-lélekkel kell játszanunk, mint a Torino elleni második félidőben. Nem csak a csoport első helyét akartuk megszerezni, az önbizalmunknak is szüksége volt erre a sikerre, hogy elhihessük, hogy nagy dolgokra vagyunk hivatottak. Nagyon akartuk a győzelmet. Már értünk el itt komoly sikereket a múltban, de ez minden korábbinál szebb volt. Ha ilyen elszántsággal és akarattal lépsz pályára, kész vagy feláldozni magadat, és van egy olyan játékosod, mint Cristiano, minden lehetséges.”

„Nagyszerű csapatteljesítmény volt. Most a bajnokságra kell helyeznünk a hangsúlyt, mert ott is ugyanígy kell játszanunk. Így kell nekimennünk azoknak a mérkőzéseknek is, mert csak ez vezet eredményhez.”

„A győzelmek nem adottak, mindegyikért meg kell küzdeni. Tisztában vagyunk a csapat erényeivel, a következő lépés az lesz, hogy minden mérkőzésen érvényesítjük őket.”

football-italia

Heading Title

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet