Előrehaladott tárgyalások Martial-ért

írta: kambuc
0 komment 3 👁

Franciaországból származó információk alapján a Manchester United gall támadója, Anthony Martial továbbra is igen előkelő helyen szerepel a Juventus nyári bevásárlólistáján.

Az olasz rekordbajnoknak valamit kezdenie kell az idősödő Higuaínnal, aki nagy valószínűség szerint idén nyáron távozni fog Torinóból. Éppen ezért szüksége lesz az Öreg Hölgynek egy új csatárra, és erre a szerepre a Vörös Ördögök fiatal csatárát nézte ki a Bianconeri, amennyiben a nyári fő célpont, Mauro Icardi leigazolása nem jönne össze.

Martial sebességet és erőt adna hozzá Allegri támadószekciójához, olyan tulajdonságokat, amelyekre szüksége van a Juventusnak. A francia Euro United portál értesülései szerint a 22 éves francia csatár reprezentánsai és a Juventus vezetői már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a támadó szerződését illetően.

A Premier League-ben szereplő Manchester United hajlandó lenne eladni a támadót egy olyan csapatnak, amely nem közvetlen vetélytársa, már amennyiben a fizetett ár közel van az általuk kért 86 millió euróhoz.

www.calciomercato.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet