Emelte az ajánlatokat a Barcelona

írta: tjromaan
0 komment 13 👁

A Juventus vezetősége ugyan kijelentette, hogy semmi pénzért nem válnak meg a támadótól, de a Barcelona nagyon komoly ajánlatokkal bombázza a torinói klubot.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Barcelona két opciót ajánlott fel a játékosért. Az első ajánlat 120 millió euró, míg a második alternatíva 90 millió euró plusz az Iniesta, Rafinha, Andre Gomes trióból egy játékos.

A La Gazzetta dello Sport pedig arról ír, hogy a katalán klub kifizeti a játékosért a 120 millió eurót, amely az ügynöki díjakkal 140 millió euróra is emelkedhet, emellé pedig Rafinha vagy Andre Gomes játékjogát adnák.

Mind a két olasz lap arról számolt be, hogy a Juventus visszautasította az összes ajánlatot, s kijelentette, hogy a játékos marad Torinóban.

Az argentínon kivül még két játékosért érdeklődik komolyabban a Barcelona. Az egyik az ex Interes, Philippe Coutinho, míg a másik a Borussia Dortmund játékosa, Ousmane Dembélé.

A friss hírek szerint a Borussia Dortmund és a Barcelona megegyezett a fiatal játékos átigazolásáról, mivel a Liverpool is visszautasított a játékosukért beérkező ajánlatokat.

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet