Emre Can: Tiszteljük az Ajaxot, de nyerni akarunk!

írta: Pite
0 komment 2 👁

Készen áll az Ajax elleni visszavágóra a Juventus német középpályása, aki a bokasérüléséből visszatérve az előzetes várakozások szerint a kezdőbe is bekerülhet ma este.

Emre Can az odavágót kihagyta, kérdés, hogy – amennyiben pályára lép – Allegri most is olyan szerepet szán-e neki, mint az Atletico elleni visszavágón, ahol lényegében a védelembe húzódott vissza.

„Jól érzem magam, felépültem és készen állok a meccsre. Nem tudom, hogy azon a poszton játszom majd-e, mint az Atletico ellen, de ha tudnám sem mondanám el a mérkőzés előtt.”

A fogadóirodák szorzói szerint a házigazda Juventus a mérkőzés abszolút esélyese, ugyanakkor a Juventuson nagyobb a nyomás, hiszen 1996 óta nem nyerték meg a Bajnokok-ligáját, noha az elmúlt években 2 döntőt is játszottak.

„Igen tudom, amikor ide érkeztem, tisztába voltam vele, hogy a torinóiaknak milyen fontos ez a győzelem. Kétszer is közel voltak hozzá, hiszen kétszer is döntőt játszottak, most az a cél, hogy még egyszer eljussunk odáig.”

„Nem lesz egyszerű, mindenki tiszteli az Ajaxot. Tiszteljük őket, de nem félünk tőlük és győzni akarunk.”

„Az első mérkőzést televízión keresztül követtem és egészen lenyűgöző, hogy hogyan játszanak, de mi is a saját játékunkat akarjuk majd játszani és meglátjuk, hogy mi fog történni.”

„Ugyanaz a hozzáállás kell tőlünk, mint az Atletico Madrid ellen. Egészen biztosan nem 0-0-ra fogunk játszani és szerintem tovább fogunk jutni. Gólokat akarunk szerezni és meg akarjuk nyerni a meccset.”

„Allegri egy kiváló edző, minden évben megnyerte a bajnokságot és kétszer eljutott a BL döntőjéig is. A részletekre is mindig figyel, ezért világklasszis edző.”

Emre Cant végül megkérdezték, hogy gyakorolták-e a tizenegyeseket, hátha esetleg tizenegyes-párbajra kerülne sor.

„Szerintem eddig én voltam az egyetlen játékos, aki edzés után lőtt pár tizenegyest, de én ezt minden edzés után gyakorlom. A csapattal közösen egyelőre nem volt erre példa.”

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet