Ez a helyzet Sarrival

írta: kampat
0 komment 6 👁

Elmaradt a „Sarri-day” a mai nap folyamán, de nincsenek jók hírek azon szurkolók számára, akik nem őt szeretnék a Bianconeri padján látni.


A Tuttosport és a beIN SPORT értesülései szerint a Juventus 48 órán belül hivatalosan is bejelentheti Maurizio Sarri érkezését. A vita tárgyát továbbra is az jelenti, hogy Chelsea 6 millió euró környéki összeget szeretne kapni az ex-nápolyi tréner szerződésének felbontásáért. Azonban az érte „kifizetett” összeg ennél is több lehet.

A La Gazzetta dello Sport információi alapján Gonzalo Higuain lehet a kulcsfigura Sarri Torinóba szerződésével kapcsolatban, a Bianconeri ugyanis 9 millió eurós kedvezményt adhat a Chelseanek a csatár kölcsönvételének árából. A Kékek a szezon végén 36 millió euróért megvásárolhatják a 31 éves argentin válogatott játékos játékjogát, azonban a kölcsönvétel 2020 nyaráig 18 millió euróért meghosszabbítható. Valószínűleg ebből adhat kedvezményt az Öreg Hölgy vezetősége, vagy a már eddigi díjat engedhetik el az angoloknak.

Cristiano Ronaldo véleményét is kikérte a Juventus vezetősége, aki szintén rábólintott Sarri érkezésére – tudatta a Tuttosport.

http://chelseafconline.com, http://www.insidefutbol.com, http://www.sportbible.com/

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet