Ezért választotta Pellegri a Monacót a Juve helyett…

írta: kampat
0 komment 3 👁

Pellegri a legdrágább 16 éves futballista lett a történelemben, miután 25 millió euróért cserébe a Monacóhoz szerződött.

Beppe Riso a Footmercatónak nyilatkozott: „A leigazolásával a klub a jövőbe, és a jelenbe invesztált. Ennek ellenére nem érez nyomást. A Monaco várhat rá fél, vagy egy évet, a lényeg, hogy kezdetét vegye egy folyamat. Pietro győztes mentalítással rendelkezik. Folyamatosan dolgozni akar annak érdekében, hogy jobb legyen, és fejlődjön.”

A Genoa elfogadta a Juventus ajánlatát, de Pellegri a Monacót választotta: „Úgy gondoltuk, hogy ez a legjobb lehetőség a fejlődésre. A monacói trénerek a lehető legjobbat hozzák ki a fiatal játékosokból, és ez az oka annak, hogy miért őket választottuk. A klub remekül szervezett, és Leonardo Jardim személyében egy nagyszerű edzőt tudhat soraiban. Pietro minden bizonnyal fejlődni fog a kezei alatt.”

„Nem mondtuk nemet a többi klubnak, szimplán igent mondtunk a Monacónak, mert sok érv szólt mellettük. Itt több hely van a fiatal játékosok számára, és így lehetőségük nyílik kiteljesedni. Az edző tisztában van azzal, hogyan tud bajnokot faragni Pietróból.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet