A barátaid se maradjanak le róla

Az Atalanta edzőjének, Gian Paolo Gasperininek a nyilatkozatából az is kivehető, hogy a kölcsönben szereplő játékos még a nyáron elhagyja Bergamót, s nagy valószínűséggel visszatér a Juventus együtteséhez.

A védelem szélén játszó játékos két szezonra szóló kölcsönszerződést írt alá az Atalanta együttesével, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a kaland egy év után véget is ér. Az olasz labdarúgó nem jelent meg a csapata felkészülési mérkőzésein, ami egyértelmű jel, hogy nem akar a következő szezonban a bergamói együttesnél futballozni.

“Az utóbbi időben, voltak olyan esetek, amikor a játékosok saját maguk hozták meg a döntéseket a körülöttük lévő emberekkel.” – kezdte nyilatkozatát Gasperini.

“Spinazzola tisztában van vele, hogy mit gondolok, s csalódott vagyok emiatt. A labdarúgásban már nem új dolog, hogy az edző tervez, de a klubok hozzák meg a döntéseket.”

“Természetesen erre a eshetőségre is számítottunk. Nagyszerű előszezonunk volt, ami az egész keretnek köszönhető, hisz rendkívül keményen dolgoztak.”

“A Serie A-ban nagyon fontos már az első fordulóban pontokat szerezni, ezért a nyitó forduló is ugyanolyan fontos, mint az utolsó. Eddig szilárdak voltunk, de az Európa Ligában még többre lesz szükségünk, s nem áltatom magam.”

 

www.football-italia.net