„Győzni kell Kijevben”

írta: Ádám Németh
0 komment 0 👁

Giorgio Chiellini szerint a Juventus célja mindig a BL-győzelem, a Dinamo elleni győzelem pedig létfontosságú a folytatáshoz.


„A játékosok kicserélődtek, de én ezen kívül nem látok jelentős változást a múlthoz képest” – nyilatkozta a Juventus kapitánya a sajtótájékoztatón.

„Még nem volt sok lehetőségünk együtt készülni, de az elmúlt hetek megmutatták, hogy folyamatosan dolgoznunk kell, és egyre jobban összeszoknunk az újakkal.”

„Győzni kell, ez a fontos. Nem tudom, mikor fogja a csapat elérni a csúcsformáját, de kedd este mindenképpen gólokat kell szerezni. Minden szezonnak úgy futunk neki, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Mindenki tisztában van a változásokkal, de megvan a vágy és az elhatározás ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez. Minden csak idő kérdése. A fontos az, hogy fejlődjünk és győzzünk.”

„Néhányunknak szép emlékei fűződnek Ukrajnához a 2012-es Európa-bajnokságról. A döntőt ugyan elvesztettük, de az odáig vezető út fantasztikus volt. Remélhetőleg a Dinamo elleni találkozóra is szívesen fogunk majd visszagondolni.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet