Hamarosan lezárulhat a nyár legrosszabb játékoscseréje!

írta: kampat
0 komment 4 👁

Ahogy azt jeleztük, Gonzalo Higuain és tervére, Nicola, aki egyben a csatár ügynöke is, tegnap este érkezett meg Torinóba. Míg az egykori nápolyi támadó orvosi vizsgálatokon esett át, Nicola a Juventus vezetőségével találkozott, hogy megérthesse a klub szándékait. A találkozó eredménye: Gonzalo értékesítésre kerül, és a Juventus kész lefogadni a Milan ajánlatát.

Ezt követően lesz egy találkozó a Rossoneri új sportigazgatója, Leonardo és Nicola Higuain, esetleg Gonzalo között. A megbeszélés döntő fontossággal bír, ugyanis a Milannak szüksége lesz a csatár „igenére”, hogy lezárhassa a Bonucci-Caldara-Higuain transzfert.

A 30 éves csatár követelései egyértelműek: négy vagy öt évre, legalább 7.5 millió eurót szeretne zsebre tenni. A labda tehát Leonardo térfelén van, aki megpróbálja gyorsan lezárni a transzfert.

Amennyiben Higuain és a milánói klub megállapodásra jut egymással, a Juventus lezárja a Bonucci-Caldara cserét is. Ez többé kevésbé egy szimpla játékoscsere lesz, a Juve néhány bónusszal kaphat többet.

Friss hír, hogy Fabio Paratici ma este újra Milánóban tárgyal Leonardóval.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet