„Hello, Giorgio Chiellini vagyok”

írta: kampat
0 komment 8 👁

A Bianconeri legendája megerősítette, hogy fizetése 1%-t a „Common Goal” („Közös Cél”) nevű jótékonysági projekthez ajánlja fel – tette ezt méghozzá egy emailben, amit Rob Dawson publikált.

Először a szervezet munkatársai azt gondoltak, hogy ez egy szimpla átverés, végtére ritkán fordul elő, hogy valaki úgy mutatkozik be, hogy „Hello, Giorgio Chiellini vagyok, a Juventus játékosa”, és világklasszis játékosként személyesen veszi fel a kapcsolatot egy ilyen ügy kapcsán.

Giorgio Chiellini the latest player to join Juan Mata and Common Goal. The email he sent is great.

Rob Dawson (@robdawsonespn) által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvalóan, Chiellini nem az a tipikus labdarúgó. Így folytatta: „Szívesen támogatnám ezt a programot, és szeretnék gratulálni Juan Matának, aki szakított időt erre, és volt egy remek ötlete, hogy a futball segítségével támogasson olyan embereket, akik kevésbé szerencsések, mint mi. Nem érdekel a reklám, csak egy fantasztikus projektnek szeretnék a részese lenni. Bocsánat az angolom miatt, próbáltam a lehető legtöbbet kihozni belőle.”

A Juventus védője ezt később egy videóban is megerősítette. Klasszis.

Sono molto felice di annunciarvi che ho deciso di aderire al progetto sociale #CommonGoal @juanmatagarcia @aussenrist15 @alexmorgan13 @mrapinoe

Giorgio Chiellini (@giorgiochiellini) által megosztott bejegyzés,

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet