Higuain kitúrja Dybalát?

írta: kampat
0 komment 49 👁

Egészen a Sampdoria elleni meccsig biztosra vehettük, hogy ki is a Juventus kijelölt tizenegyesrúgója, de mostanra változhat a hierarchia.

A Marassiban a büntetőponthoz Higuain állt, aki ezt megelőzően egy éve a Lyon elleni, 1-1-es döntetlennel végződött Bajnokok Ligája csoportmeccsen rúgott tizenegyest.

Attól a pillanattól kezdve mindig is Dybala volt az, aki vállalta a felelősséget, hogy 11 méterről célozza meg a kaput, kivéve Marchisio Sevilla elleni rúgását.

Az argentinnak sikerült túltennie magát a dohai, Donnarumma elleni Szuperkupa-döntő hiba kudarcán, legalábbis az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésig, amikor valami megingatta az önbizalmát.

Dybala kihagyott tizenegyese, ami miatt nem sikerült kiharcolni a győzelmet,két héttel később megismétlődött a Lazioval szemben is, amikor döntetlenre menthette volna az eredményt, és értékes pontokat szerezhetett volna a Juve számára.

„A büntetőket mindig Dybala fogja rúgni, akkor is, ha ezerszer elrontja.” – nyilatkozta Allegri néhány héttel ezelőtt. Nyilvánvalóan meggondolta magát azóta.

Barbi fordítása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet