Higuain: A pályán szeretek válaszolni a kritikákra

írta: tjromaan
0 komment 37 👁

A Juventus argentin csatára, Gonzalo Higuain sérülten vállalta a Napoli elleni mérkőzést, és mint az később kiderült ő szerezte az egyetlen, győzelmet érő találatot a mérkőzés 12. percében.

A mérkőzést követően ő is az újságírók rendelkezésére állt, s adott egy bővebb interjút.

Mint azt tudjuk Higuain egy operációt követően lépett ismét pályára.

“Nagyon nehéz döntés volt, de mind az orvosokkal, mind pedig a szakmai stábbal arra jutottunk, hogy azonnal történjen meg az operáció. Ezután napról-napra jobb lett a kezem állapota, s a fájdalom is elmúlt. Emiatt kezdhettem a Napoli elleni mérkőzésen.”

A mérkőzés egyetlen gólját Gonzalo szerezte, melyet meg is ünnepelt, annak ellenére, hogy egykoron a Napoli együttesét erősítette a csatár. A mérkőzést követően meg is vádolták őt a gúnyolódó gólöröme miatt.

“A gólörömöm az egyik csapattársamnak szólt a Juventus kispadján. Az ott helyet foglaló játékosok is megérdemlik a győzelmet, hisz napról-napra kemény munkát végeznek. Az örömöm nekik is szólt.”

A mérkőzés előtti bemelegítés során éles kritikával, füttyszóval fogadták a nápolyi szurkolók Higuain minden egyes labdába érését.

“Mindig is mondtam, hogy jobban szeretek a pályán válaszolni a kritikákra, az üres, egyhangú fröcsögést meghagyom másoknak. Akik ismernek, azok mind tudják, hogy nem szeretek sokat beszélni a mikrofonok előtt. Én egy futballista vagyok és a pályán szeretek válaszolni a kérdésekre.”

A Napoli edzője védelme alá fogta Higuaint, és elmondása szerint ellenzi a szurkolók viselkedését Gonzaloval szemben.

“Sarri iránti tiszteletem túlmutat a futballon. Ő tett jobb játékossá, s ezért örökké hálás leszek neki. Nagyon sokat jelent számomra. Ő egy igazán jó edző, és mindig a legjobbat fogom neki kívánni. Mindig mondtuk egymásnak, hogy a futball utáni életünkben is tartani fogjuk a kapcsolatot. És ki tudja? Lehet lesz egyszer még arra lehetőségem, hogy együtt dolgozhassunk egy másik klubnál. Az valami csodálatos lenne.”  

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet