Higuaín távozhat?!

írta: kambuc
0 komment 27 👁

Egybehangzó olasz médiainformációk alapján a Juventus készen áll eladni a csapat argentin gólzsákját, Gonzalo Higuaínt.

A Sport Mediaset értesülései szerint az Öreg Hölgynek először el kell adnia, mielőtt néhány top játékost venne, és ennek érdekében be kell áldozniuk Higuaínt, Dybalával szemben.

A Bianconeri 2 évvel ezelőtt klubrekordot jelentő 90 millió euróért vásárolta meg az argentin támadót a Napolitól, de most hajlandó lenne már akár 50 millióért is megválni tőle.

Higuaint azért szerezte meg anno a Juve, hogy Európa trónjára repítse őket, azonban ez sem a tavalyi, Real elleni döntőben, sem az idei negyeddöntőben nem sikerült ez a játékosnak a korábbi csapata ellen. Mivel a csatár már 31 éves lesz az év végén, most lehet az utolsó alkalom, hogy egy viszonylag nagy összeget zsebeljen be érte a klub.

De vajon hol köthet ki Higuaín? Esélyes lehet a leigazolására a Paris Saint-Germain, akik Edinson Cavani pótlására vihetik a francia fővárosba, már amennyiben az FFP engedi, és Cavani valóban távozik onnan. A Premier League-et is emlegetik, mint lehetséges célállomást, ahonnan a Chelsea érdeklődhet, így akár velük egy csereüzletet is nyélbe lehetne ütni Álvaro Morata megszerzéséért.

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet