Hivatalos: Mandragora az Udinese játékosa

írta: tjromaan
0 komment 2 👁

A Juventus hivatalos oldala tette közzé a hírt, miszerint az Udinese 20 millió € fejében megvásárolta az olasz bajnokcsapat fiatal tehetségét, Rolando Mandragorát. Természetesen a szerződés tartalmaz egy visszavásárlási záradékot is, abban az esetben, ha a Juventus meggondolná magát, és vissza szeretné igazolni a fiatal középpályást.

Madragora 2016. januárjában hagyta el a Genoa együttesét, s igazolt a zebramezesekhez, azonban először a Pescarahoz, majd pedig a Crotonehoz került kölcsönbe.

A kieső Crotone együttesében állandó játéklehetőséget kapott, s élt is ezzel a lehetőségével, mely után meghívót kapott a felnőtt válogatottba is.

“A Juventus Football Club bejelenti, hogy megegyezésre jutott az Udinese együttesével Rolando Mandragora ügyében, s a 20 millió €-s vételár 4 pénzügyi év alatt kerül kifizetésre. Ezen üzlet 14,7 millió €-s nyereséget könyvelhet el.”

“A szerződés értelmében a Juventus opciót szerez arra, hogy a 2019-20-as szezont követően az előre meghatározott 25 millió €-s áron visszavásárolhatja a játékost, melynek összegét 2 pénzügyi év alatt kell teljesítenie.”

“Amennyiben az Udinese Calcio az opció lejárta előtt eladná egy harmadik klubnak a játékosát, abban az esetben 200.000 €-s kompenzáció, valamint a vételár 20 millió € feletti részének 50%-a illeti a Juventust.”

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet