Hivatalos: Rugani kölcsönben a Rennesnél

írta: kampat
0 komment 14 👁

Daniele Rugani hivatalosan is elhagyta a Juventust, és kölcsönben a Stade Rennais csapatában folytatja. A kölcsönszerződés a hírek szerint 1,5 millió euróba került a franciáknak, és nem tartalmaz vásárlási opciót. Több forrás szerint a Rennes a játékos teljes bérét fizetni fogja a 2020-21-es idényben.

Mivel a kontraktusban nem szerepel opció, az olasz hátvéd jövő nyáron visszatér Torinóba, bár a hivatalos közleményben ez nincs egyértelműen kimondva.

„A Juventus és Daniele Rugani útjai elválnak. A védő, aki a 2015-16-os szezon óta volt a klub játékosa, a Stade Rennais játékosa lesz a következő szezonban.” – áll a sajtóközleményben.

„Így, Daniele és a Hölgy története, melyet győzelmek, fejlődés és elégedettség jellemzett, véget ér. A színeinkben Rugani számos trófeát nyert: öt Scudettót, három Olasz Kupát és két Olasz Szuperkupát.”

„Ez idő alatt sohasem hiányzott belőle az elkötelezettség és a komolyság, és mindig látszott rajta a fekete-fehér mez szeretete.”

„Minden sorozatot figyelembe véve, öt év alatt 101 mérkőzés és 8033 játékperc kötődik Rugani nevéhez a klub mezében. Ezen kívül hat gólt is szerzett, mindet rögzített szituációk után: hármat szögletet, hármat szabadrúgást követően.”

„Ezennel egy hosszú utazás véget ér: Rugani először a 2012-13-as szezonban tűnt fel a Juvénál, amikor a Primavera csapatnál szerepelt. Most egy csodálatos eredménysorral, és számos felejthetetlen emlékkel távozik.”

„És amikor egy szép történetnek vége van, nincs más hátra, mint hogy megköszönjük az emlékeket és a sikerekhez való hozzájárulást. A legjobbakat, Daniele!”

football-italia.net

Németh Ádám írása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet