Höwedes: Készen állok

írta: tjromaan
0 komment 27 👁

“Készen állok, s boldogabb vagyok, mint valaha. Nem volt egyszerű egy ilyen sérüléssel kezdeni ezt az új kalandot, egy olyan nagy klubnál, mint a Juventus. Köszönöm, hogy mindenki támogatott ebben az időszakban, s mindeközben még olaszul is tanulhattam egy keveset.”

“Most már csak az lebeg a szemem előtt, hogy visszatérhessek a pályára, és segíteni tudjam a csapatomat a következő mérkőzésektől kezdve.”

“A következő mérkőzésünk a Sampdoria ellen lesz a Marassiban, ahol nem lesz egyszerű dolgunk, de mi a Juventus vagyunk és győzni szeretnénk. Már volt néhány kiváló mérkőzésünk az elmúlt időszakban. Tudom, hogy néhány játékos csalódottságot érez az Olasz válogatott kudarca miatt, de hozzá kell tennem, hogy mindannyian profik és tapasztaltak vagyunk, s kezelni tudjuk a helyzetet.”

“A Sampdoria után a Barcelona ellen lépünk pályára, ami egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nem szabad emiatt aggódnunk. Három év alatt két döntőt is játszott a csapat, így tudjuk, hogy bármi sikerülhet.”

“Allegri egy roppant intelligens edző, aki mellesleg mindig vidám, s karrierje során rengeteg trófeát nyert meg. Számomra ez egy nagy lehetőség, hogy a kezei alatt dolgozhassak.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet