Höwedes: A szezon végéig hajtsunk

írta: kambuc
0 komment 6 👁

A Juventus német védőjének, Benedikt Höwedesnek az a célja első torinói szezonjában, hogy duplázzon a csapattal, azaz megnyerje a bajnokságot és az Olasz Kupát is.

Az első fontos cím

“A Serie A megnyerése lenne az első bajnoki címem, mivel korábban már megnyertem a Német Kupát és a Német Szuperkupát a Schalke 04 csapatával, de soha nem nyertem még bajnokságot. Ez egy nagyszerű eredmény lenne a számomra, de remélem, hogy a szezon végéig jól fogunk játszani.”

“Úgy vélem, hogy a szezon során több olyan időszakunk is volt, amikor sorozatban sok nagyon fontos meccset játszottunk, és amelyekkel megküzdöttünk. Az a fontos, hogy nem állunk le, és a szezon hátralévő részében is keményen küzdünk.”

Hullámhegyek és hullámvölgyek

“A kedvenc pillanatom az volt, amikor megszereztem első gólomat a klub színeiben. A szurkolók engem tapsoltak meg, a csapattársaim és az edzői stáb tagjai is örültek nekem, ez egy jó momentum volt.”

“A legnehezebb rész az volt, hogy hosszú időt voltam kénytelen kihagyni sérülés miatt, ugyanis nagyon rossz volt úgy kezdeni a Juventusos karrierem, hogy egyből lesérültem, majd miután felépültem, ismét egyből összeszedtem egy újabb sérülést. Viszont a múltat nem lehet megváltoztatni, ezért csak a jelenre és az utolsó néhány mérkőzésre koncentrálunk, és azt remélem, hogy megnyerjük a bajnoki címet.”

Győztes mentalitás

“A klub szlogenje a “Fino alla fine”, amely tökéletesen leírja a csapatot, ugyanis ebben a szezonban számos olyan mérkőzés volt, amelyen a legvégéig küzdöttünk, és a találkozó utolsó pillanataiban csaptunk le. Soha nem adjuk fel, ez a mentalitás jellemző az egész klubra, és ez tesz minket büszkévé.”

“Sok nagyszerű játékosunk van, így senki sem lepett meg igazán a tudásával, de úgy vélem, Gigi egy olyan játékos, akit nem lehet nem tisztelni. Ő most már 40 éves, egy nagyszerű szezont fut, és egyszerűen hihetetlen, hogy még mindig mennyire beleteszi a szívét-lelkét a játékba. Ő egy két lábbal a földön járó fickó. Tárt karokkal fogadott az érkezésemkor, nagyon megkönnyítette a beilleszkedésemet a csapatba. Ő egy nyitott könyv, aki nagyon sikeres.”

Jövőbeli tervek

“Ezzel megvárjuk a szezon végét, és majd akkor megbeszéljük az én jövőmet, ugyanis jelenleg a bajnokság és az Olasz Kupa megnyerése lebeg a szemünk előtt. Sajnos nem játszottam túl sokat, de most jó formában vagyok, sorozatban játszottam néhány meccsen, így megmutathatom, mit tudok, aztán majd a szezon végeztével leülünk, hogy átbeszéljük a jövőmet.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet