Icardi már megállapodott a Juvéval?

írta: kampat
0 komment 6 👁

Tovább gyűrűzik a botrány Mauro Icardi körül.

Az Inter csatárára rájár a rúd mostanában. Előbb a meglehetősen nehézkes szerződéshosszabbítási tárgyalások nyújtottak témát a lapok számára, majd jött a bomba: Icardinak át kell adnia a csapatkapitányi karszalagot Samir Handanovićnak. A döntés részeként, a 25 éves futballista megtagadta, hogy Bécsbe utazzon társaival a csütörtöki, Európa Liga mérkőzésre.

Valer de Maggio olasz újságíró a Radio Kiss Kissnek nyilatkozott: „Azt hiszem, hogy az Inter tisztában van vele, hogy Icardi megállapodott a Juventussal. Az Inter egy nagy klub, és Marotta egy fantasztikus klubvezető. Elvenni tőle a karszalagot egy óriási horderejű döntés, és én úgy gondolom, hogy Icardi már megállapodásra jutott a Juventussal.”

Fabio Paratici legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy ha nem jött képbe volna a Ronaldo transzfer, Icardit szerezték volna meg a nyár folyamán. A Bianconeri csapatkapitánya, Giorgio Chiellini pedig a mai nap folyamán bekövette Icardit Instagram képmegosztón – ami a modern futballban jelzésértékkel bír.


https://www.calciomercato.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet