Isco a Juventusnak mondta az első igent, de ott van a Manchester City is…

írta: Del Tomino
0 komment 16 👁

Tiszta az út. Isco nagy tisztelettel van a Juventus iránt, és hajlandóság is mutatkozik részéről arra vonatkozóan, hogy tárgyalóasztalhoz üljön, és a Bianconerit valós opcióként vegye számításba. Ezek a legújabb hírek a Juventus-menedzsmenttől a spanyol frontról. Nyilvánvaló ugyanis, hogy a Real Madrid sztárja rossz viszonyt ápol Santiago Solarival, és arra készül, hogy elhagyja a Santiago Bernabeut.

Július, augusztus környéke lehet a megfelelő időpont a spanyol számára, hogy elhagyja a klubot, ahová a Malagából szerződött néhány éve. A Juventus évek óta vadászik rá, és fontos közvetítőkkel indult meg, hogy előrelépjen az Isco-fronton, világossá téve, hogy minden szándék megvan arra, hogy ezt az üzletet a nyári átigazolási szezonban lebonyolítsa.

Isco kijelentette, hogy szeretne tárgyalni a Juventusszal, és elismerését fejezte ki a projekt iránt. Ezek olyan kedves jelzések, melyeket nem szabad alulértékelni. Azonban még rengeteg a tennivaló ahhoz, hogy ez a művelet lezártnak legyen tekinthető.

A Real Madrid legalább 100 millió eurót vár a játékosért, és más klubok mellett a Manchester City tűnhet a legfőbb vetélytársnak a játékosért folytatott harcban. Pep Guardiola már szintén erőlteti az üzletet, csakúgy, mint Paratici…

Egyelőre szabad a pálya. Isco ugyan „rákacsintott” a Juventusra, de ez sem elsőbbséget, sem kizárólagosságot nem jelent, és ezt a Manchester City is nagyon jól tudja. Sok mindent kell még figyelembe venni, a projekttől kezdve, a perspektívákon, fizetésen keresztül, egészen addig, hogy Florentino Perez is rábólintson a lehetséges üzletre. A verseny még csak most kezdődött, és nem fog rövid ideig tartani.

 

Tóth Levente írása

calciomercato.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet