Itt köthet ki Marchisio

írta: kampat
0 komment 46 👁

Nagy harc alakult ki a Bianconerivel az átigazolási időszak végén szakító Claudio Marchisio kegyeiért. A Corriere dello Sport szerint a legújabb kérő a spanyol Villareal, akik pénteken este elvesztették az egyik új igazolásukat, Santiago Caserest. Az argentin középpályás bal ínszalagja sérült meg, a felépülés időtartama egyelőre bizonytalan – azonban két, két és fél hónapot legalább az oldalvonal mellett kell töltenie.

Szombaton a sárga tengeralattjáró vezetősége azonnal felvette a kapcsolatot Marchisio képviselőivel, és készen állnak arra, hogy hamarosan hivatalos ajánlatot tegyenek a középpályás asztalára.

A 32 esztendős futballistát az Egyesült Államokból is szívesen vinnék (a Montreal Impact dolgozik azon, hogy megfeleljen a külföldieket érintő szabályoknak), de több ajánlata is van Kínából, Ausztráliából, Szaúd-Arábiából és Japánból is.

A Villarealnak azonban nem csak velük kell megküzdenie: Európából a Porto, a Sporting, és a Zenit is vinné, ráadásul az anyagiakat tekintve, az oroszok tették le számára a legérdekesebb ajánlatot.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet