Játékosreakciók az Olasz Kupa megnyerése után

írta: kambuc
0 komment 6 👁

A Juventus játékosai nagy örömmel értékeltek az AC Milan 4-0-ás legyőzését követően.

Kwadwo Asamoah

“Ez a győzelem egy nagyszerű érzés, nem tudom elmondani, mennyire boldog vagyok. Nagyon-nagyon-nagyon elégedett vagyok. Köszönjük mindenkinek és a szurkolóinknak is!”

Medhi Benatia

“Nagyszerű látni, hogy milyen boldogok a szurkolóink és mennyire büszkék ránk. Nagy célunk volt a győzelem, és ennek megfelelően egy erőteljes produkciót nyújtottunk, ugyanis a Juve különleges dolgokra képes. Vannak játékosok a keretünkben, akik olasz futball történelmet írtak; megpróbálunk tovább menni az általuk kitaposott ösvényen. Most nyerjük meg a Scudettót! A duplám? A Koulibaly góljához vezető hibám után azt írták rólam, hogy rossz játékos vagyok. Meg akartam nekik is mutatni, mivel napokig rosszul éreztem magam az akkori hibám miatt.”

Gonzalo Higuaín

“Nagyon boldog vagyok, hogy ismét megnyertük az Olasz Kupát, a klub sorozatban a negyediket. Most fejezzük be a szezont a lehető legjobb módon, a Scudetto megnyerésével.”

Douglas Costa

“Micsoda este! El vagyok ragadtatva a gólomtól, de főleg a csapat teljesítményétől.”

Miralem Pjanic

“Egy csapat, amely sorozatban 7 Scudettót és 4 Olasz Kupát nyer meg, mindenki számára példaként szolgál. Győzni akartunk most is, de ez nem volt könnyű. Az AC Milan egy jó csapat, de megmutattuk, hogy megvan bennünk az a kis plusz. Erős csapatunk van, amely továbbra is győzni akar. A bajnokságban egy nagyon jó Napolival küzdöttünk, akik miatt nagyon keményen meg kellett dolgoznunk a győzelemért. Ez a győzelmi sorozat elképesztő. Talán nem is fogjuk fel, hogy éppen mit teszünk: azt lehetne hinni, hogy nyerni könnyű, de rengeteg áldozatot hozunk a céljaink elérése érdekében. Ugyanez jön a következő szezonban is, azonban most itt az idő az ünneplésre!”

Claudio Marchisio

“Minden benne volt ebben a győzelemben, azért is, mert egy kicsit fáradtan érkeztünk a szezon végére. Ugyanakkor fantasztikusan játszottunk, amit az eredmény is tükröz. Nagyszerűen hoztuk le ezt a döntőt.”

Federico Bernardeschi

“Örülök, ez egy nagyszerű este volt. Szuper meccset játszottunk, domináltunk, és azt tettük, amihez a legjobban értünk. Nem könnyű egy ilyen győzelmi sorozatot építeni. Ez egy félelmetes Juventus, amely megmutatta, hogy milyen ez a klub.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet