Játékosreakciók a Real elleni vereség után

írta: kambuc
0 komment 0 👁

Gianluigi Buffon

“Nagyon csalódottak vagyunk, mivel most már nagyon valószínűtlen, hogy továbbjutunk, de amikor topcsapatok ellen játszol, a meccs utáni értékelésedben őszintének kell lenned, és el kell ismerned az ellenfeled erősségét, hogyha rászolgált erre.”

“Ronaldo egy kivételes játékos – ő és Messi folyamatosan sikereket hoznak csapataik számára. Ők ketten Maradona és Pelé szintjén állnak.”

Rodrigo Bentancur

“Miután belőtték az első gólt, még mindig egy jó meccset játszottunk, de a második gólt nagyon nehezen dolgoztuk fel. Ezt követte Dybala piros lapja, ami teljesen padlóra küldött minket. Most a bajnokságra gondolunk, majd felkészülünk a visszavágóra.”

Andrea Barzagli

“Egy ilyen csapat ellen tökéletesnek kellett volna lennünk, de nem voltunk azok. Talán többet érdemeltünk, de aztán Ronaldo egy olyan gólt lőtt, amire még sokáig emlékezni fognak. Ő mindig, folyamatosan megmutatja mit is tud, sorozatban mennyi meccsen betalált. Ő egy halálos fegyver a büntetőterületen belül. Az első gól? Az én hibám. Amikor nagy bajnokok ellen játszol, nem hagyhatsz nekünk helyet és időt.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet