Játékosreakciók a Tottenham legyőzése után

írta: kambuc
0 komment 12 👁

A Bianconeri játékosai megosztották gondolataikat a Tottenham Hotspur tegnap esti legyőzését követően.

Egy nagyszerű fordítás után, 2 gólt szerezve 3 percen belül a Juventus ismét bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Az Öreg Hölgy játékosai értékelték a mérkőzést.

Andrea Barzagli

“Ez egy nagyszerű pillanat – megmutattuk, hogy bármi lehetséges. 50 percig nem játszottunk jól, de aztán jobbak lettünk, és megfordítottuk a mérkőzést. Amikor mélyre ásol, a szerencse is melléd szegődik, ahogy ezt láthattuk is, amikor a meccs vége felé a kapufát találták el.”

“Hogy mit mondtunk a szünetben az öltözőben? Azt, hogy hinnünk kell – amikor eljön az idő, képesek leszünk feljebb kapcsolni. Megmutattuk, hogy mi vagyunk a Juve és hogy kemény ellenfél vagyunk.”

Giorgio Chiellini

“Egy ilyen mérkőzésre számítottunk. Szenvedtünk az első félidőben, de erre számítottunk. De nem adtuk fel – még mindig meccsben voltunk, és tisztában voltunk vele, hogy ahogy halad előre a meccs, lesznek lehetőségeink.”

“Jól játszottunk, és pályára tettük a tapasztalatunkat; 6 évvel ezelőtt nem tudtunk volna ilyen magabiztosan lehozni egy ehhez hasonló mérkőzést. Megmutattuk, hogy nagyon sok van bennünk.”

“Az álom továbbra is él: kemény lesz, de még mindig itt vagyunk, és nem könnyű minket legyőzni.”

Gonzalo Higuain

“Nagyon boldogok vagyunk, mivel vesztes pozícióból fordítottuk meg a mérkőzést egy olyan Tottenham ellen, amely egy kitűnő és agresszív csapat, és amely mindig mindent belead.”

“Elégedettek vagyunk az eredménnyel. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a része lehetek, és hogy itt, a Wembley-ben győztünk, ez nem mindennapi tett.”

“Szeretnék köszönetet mondani az orvosi stábnak és azoknak, akik végig mellettem álltak – az utolsó néhány nap nem volt egyszerű. Már most a következő meccsre kell koncentrálnunk, mivel vasárnap egy fontos találkozó vár ránk.”

Kwadwo Asamoah

“Már 6 éve ebben a nagyszerű csapatban játszok. Azért dolgozunk minden egyes nap, hogy segítsük a csapatot. Én is ezt teszem és a csapattársaim is.”

“Ezen az estén egy nagy győzelmet arattunk, egy kitűnő fiatal csapatot győztünk le.”

“A kispadról jól látszott, hogy alig vártuk, hogy előremenjünk és gólt szerezzünk. A mester arra kért, hogy egy 4 védős rendszerben játsszunk, és ezt követően jobban is tartottuk a labdát.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet