JCH Aranylabda: Szavazz Mandzukicra!

írta: kampat
0 komment 2 👁

A 32 éves csatár 2015 óta tagja a Juventusnak, s neve immáron egybe forrt a csapatéval. Góljaival, passzaival nagy szerepet játszott/játszik a Bianconeri sikeres szereplésében.


A tavalyi szezonhoz hasonlóan, idén is meghatározó teljesítményt nyújt. Eddig 14 mérkőzésen lépett pályára, s 8 csodálatos góllal örvendeztetett meg bennünket. Több poszton is bevethető: befejező csatárként, visszavont ékként és szélsőként is egyaránt.

A légi csatákban igen erős, góljainak 40%-a fejesből született, az ellenfél tizenhatosán belül nagyon veszélyes, szenvedélyes játékos, aki oszlopos, meghatározó tagja a támadó sornak.

Akkor is veszélyes, amikor a kapunak háttal van. Támadás után rögtön Chielliniék munkáját segíti, s saját tizenhatosánál is kiveszi a részét a védekezésben. Teljesítményét Cristiano Ronaldo érkezése sem gyengítette, kitűnően működnek együtt, s a játéka még erőteljesebbé vált.

Massimiliano Allegri azt nyilatkozta, hogy fantasztikus játékos, s egyre nagyobb teret enged számára, hogy a benne rejlő potenciálok még jobban kiteljesedhessenek.

A vére fekete-fehérré változott, esze ágában sincs, máshol játszani bizonyítja ezt az, hogy a Manchester United megkeresését is visszautasította.

Statisztika ide, vagy oda nekünk csak az számít, hogy amikor a pályára lép, ott ég a tűz a szemében s szenvedéllyel, kitartással harcol a csapat győzelméért.

Íme, a csodás góljai, ami megerősítésként szolgál arra, hogy megérdemli az Aranylabdát…Szavazzatok Super Mariora!
[totalpoll id=”29080″]

Molnár-Pocsaji Ildikó írásaTalán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet