JCH Aranylabda: Szavazz Pjanicra!

Már több mint 3 éve koptatja az Allianz Stadium gyepszőnyegét az 5-ös mezt viselő bosnyák játékos, aki már több alkalommal lett jelölve a JCH Aranylabdájára.


Pjanic az egyik legbízhatóbb játékosa a csapatnak, aki középpályásként jól szervezi a játékot, és a védekezésben, valamint a támadásban is központi szerepet játszik a mérkőzéseken.

Posztjából adódóan nem a góllövés a feladata, viszont a szögletei és szabadrúgásai továbbra is nagyon jók melyekből csodálatos gólok születhetnek az idény hátralévő részében – viszont szeptember végén a SPAL ellen már villant egyet, és bomba góllal örvendeztette meg a szurkolókat.

A Sarri által létre hozott új felállásban, sem minden ok nélkül kap lehetőséget a bosnyák játékos, hiszen a játékára nagy szükség van. Nagyon jól együttműködik a csapattársaival, passzaival nagyon jól kiszolgálja Dybalát, Higuaint, Ronaldot és a szélső poszton játszó csapattársait is.

Szavazzatok Pjanicra ezzel bizonyítva, hogy mennyire nagyra értékeljük középpályásként eddig is nyújtott teljesítményét.

[totalpoll id=”30323″]

Molnár-Pocsaji Ildikó írása

Leave a Reply