JCH RT tagság 2018 – maradj velünk!

írta: kampat
0 komment 47 👁

Csatlakozz hozzánk! Célunk, hogy Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja legyünk.

A Juventus Club Hungary feladata:

 • a magyar Juventus szurkolók egységgé kovácsolása,
 • számukra összejövetelek, programok tartása,
 • mérkőzésekre való közös kiutazások szervezése,
 • a tagok részére magazinok, apróbb ajándéktárgyak, videó kazetták, esetleg eredeti mezek stb. közös rendelése, beszerzése kedvezményes formában.

A tagsági viszony

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesületben háromszintű tagsági rendszer valósul meg a rendes tagi, a pártoló tagi és a tiszteletbeli tagi státusz együttes létrehozásával.

A rendes tag az egyesület tevékenységében vagyoni hozzájárulással (tagdíjfizetés) részt vesz, egyesület szerveibe választhat és választható, az egyesületi szervek döntéshozatalában teljes körű joggal vehet részt, a taggyűlésen teljes körű részvételi és szavazati joggal rendelkezik.

A pártoló tag vagyoni hozzájárulásra (tagdíjfizetésre) nem köteles, az egyesület szerveibe nem választható és az egyesületi szervek döntéshozatalában csak tanácskozási joggal vesz részt, szavazati joggal nem rendelkezik.

A tiszteletbeli tag vagyoni hozzájárulásra (tagdíjfizetésre) nem köteles, az egyesület szerveibe nem választható és az egyesületi szervek döntéshozatalában csak tanácskozási joggal vesz részt, szavazati joggal nem rendelkezik.

A tag – a tiszteletbeli tag kivételével – a belépéskor írásban nyilatkozik arról is, hogy rendes vagy pártoló tagként kíván-e belépni az egyesületbe. Amennyiben a tag a belépéskor, vagy a jelen Alapszabály hatályba lépését követő 15 napon nem nyilatkozik, vagy nyilatkozata nem egyértelmű vagy hiányos, pártoló tagként lép be az egyesületbe. A tag az elnökséghez történő írásos bejelentés útján bármikor dönthet saját státuszának megváltoztatásáról. A tag a belépéssel egyidejűleg közli az egyesülettel az elektronikus levelezési, azaz e-mailes elérhetőségét. Amennyiben ebben változás állna be, a tag haladéktalanul, de legfeljebb 8 napon belül köteles az az elnökséget írásban értesíteni.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 10.000 Ft/év, kiskorúak részére 7.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

A tagdíj befizetésének határideje:

február 28.

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:

 • klubkártya
 • egyedi JCH ajándék

 

 • valamint lehetőséget egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:
 • 1x a főnyeremény egy Juventus Club Hungary túrán való részvétel*
 • 2x egy Juventus mérkőzés belépőjegy az Allianz stadionba*
 • 1x egy két fő részére szóló vacsorameghívás a keszthelyi Capitano Pizzériába**
 • 1x egy két fő részére szóló vacsorameghívás a szombathelyi Magyar Tenger Vendéglőbe**
 • 1x egy két fő részére szóló vacsorameghívás a pécsi Elefántos Étterem és Pizzériába**
 • 10x eredeti Juventus ajándék***
 • 8x A Calcio titka című könyv
 • 10x Juventus Club Hungary ajándékutalvány****

A klubkártya postázási ideje: február elején valamint a jelentkezést megerősítését követően. A tombola-sorsolás ideje: március 07-én – egyenesen Londonból a Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, 12:00 – a JuventusFC.hu Facebook oldalán élőben.

JELENTKEZÉS ÉS TAGDÍJBEFIZETÉS: [ITT]

Megjegyzés:

A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

* A nyeremény másra át nem ruházható. A túrán való részvételt vagy azt, hogy a belépőjegyek melyik mérkőzésre szólnak azt a Juventus Club Hungary határozza meg. A lehetőségekről a klub majd előre felveszi a kapcsolatot a nyertessel. Érvényes 2018. december 31-ig.

** A sorsolást követően a nyertesek egy ajándékkupont kapnak, melyek december 31-ig érvényesek, kivéve a Capitano Étterem (június 01. és augusztus 31. között váltható be.)

*** Legyen meglepetés. ?

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet