A Juve kész ajánlatot tenni Mesut Özilért

írta: tjromaan
0 komment 15 👁

A Juventus élénken figyelni Mesut Özil és a Manchester United között kialakult helyzetet, s kész lecsapni a német középpályásra, ha nem tudják leigazolni az Arsenal középpályását még a téli átigazolási időszakban.

A Corriere dello Sport szerint minden gazdasági feltétele megvan a Juventusnak ahhoz, hogy sikerrel járjanak egy ilyen helyzetben.

Mourinho nagyon szeretne ismét együtt dolgozni korábbi játékosával, de ehhez nem kevesebb, mint 40 millió €-t kellene letenni az Ágyúsok asztalára, ha még a téli átigazolási időszakban szeretnék megszerezni a középpályást. A portugál menedzser 2010 és 2013 között dolgozott együtt Özillel még a Real Madrid együttesénél.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a 29 éves játékos szeretné magát kipróbálni más bajnokságban is. Korábban játszott már a Bundesligában, és a La Ligaban is, jelenleg pedig a Premier League-ben keresi kenyerét.

A játékos szerződése a nyáron jár le, így ha nem sikerül a Manchester Unitednek és az Arsenalnak megegyeznie, akkor Juventus kész ajánlatot tenni a játékosnak. Fontos szerepet játszik a történetben az olasz klub világbajnok, német középpályása, Sami Khedira. Nagyon jó barátságot ápol egymással a két játékos, s ez nagyban befolyásolhatja a transzfer helyzetét.

Mesut Özil négy és fél évvel ezelőtt szerződött az Arsenalhoz, ahol eddig mindössze 3 FA kupát, és két Community Shieldet nyert.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet