Juve – Liverpool csata az új Bernardesciért – videóval

írta: kampat
0 komment 5 👁

Federico Bernardeschi azon döntése, hogy átigazol a Fiorentinától a Juventushoz, hatalmas botrányt kavart az előző nyár során a két talján klub legendás versengése miatt.

A Juve azonban egy cseppet sem aggódik azon, hogy mennyi problémát okoz a firenzei csapatnak, sőt, jelentések szerint egy újabb fiatal tehetség van a radarjukon, akiért a jövőben komolyabb lépéseket tehetnek.

Az torinói Tuttosport szerint az olasz bajnok figyelemmel követi a szélső teljesítményét, és az elkövetkezendő átigazolási időszakban lépéseket is tehetnek a megszerzése érdekében.

Chiesa valósággal berobbant ebben a szezonban, felkeltve a Liverpool figyelmét is, de ennek ellenére nemrég egy új, 5 éves szerződést írt alá a Violával.

A szélső kijelentette, hogy trófeákat szeretne nyerni Firenzében, de ez természetesen nem gátolja a nagy olasz klubokat abban, hogy érdeklődést mutassanak iránta.

A Juve által szemmel tartott genovai születésű futballista megszerzése nem egyszerű feladat, mivel a Milan, az Inter és a Napoli is figyelemmel kíséri a 20 éves játékos teljesítményét, aki az olasz U-21-es csapatba is bejátszotta magát, azonban jövőre várhatóan az Olasz válogatottban is szerephez jut.

H4jni fordítása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet