A Juve már januárban értékesíti Alex Sandrot?

írta: Pite
0 komment 4 👁

Olasz lapértesülések szerint a Juventus már januárban értékesítheti Alex Sandrot, állítólag már az is ismert, hogy ki lehet a helyettese.

Már tegnap elkezdtek arról cikkezni a lapok, hogy a brazil szélső hátvéd a nyáron távozhat a Juventustól, de a La Stampa mai száma szerint felgyorsulhattak az események Alex Sandro körül és már januárban elhagyhatja Torinót.

A torinói napilap mai száma szerint a Juventus minimum 60 millió eurót kaphat a brazilért, aki a Premier League felé veheti az irányt, a legélénkebben a  Chelsea és a Manchester City érdeklődik iránta.

A pletykák alapja, hogy Alex Sandro nincsen jó formában az idei szezonban, több alkalommal is Kwadwo Asamoah kapott lehetőséget a helyén. Azért érdemes megemlíteni, hogy mind a 6 BL csoportmeccset végigjátszotta és a bajnokságban is 9 alkalommal lépett pályára, ugyanakkor több kulcsmérkőzésen is a ghánai kapott lehetőséget a helyén.

A goal.com szerint Alex Sandro nyáron kifejezte távozási szándékát és kérte a Juve vezetőségét, hogy engedjék el a Chelsea-hez, Marottáék azonban Torinóban tartották őt. A szerződését azonban nem újították meg, így a 2,8 millió eurójával továbbra is az egyik legalulfizetettebb játékos a Juventus alapemberei közül. Még mindig csak 26 éves, az említett angol csapatok könnyedén ki tudnák neki fizetni ennek akár a háromszorosát is.

Amennyiben Alex Sandro tényleg távozik januárban, a Juventus Emerson Palmierire csaphat le, aki nemrég tért vissza májusban elszenvedett sérülése után. A Roma brazíliai születésű, de olasz állampolgár játákosának ára 20 millió euró körül van.

Másik opció Leonardo Spinazzola korai visszahívása az Atalantától, de ezt hosszas huzavona után nyáron sem sikerült nyélbe ütni, a klubok nem tudtak megegyezésre jutni.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet