A Juventus is beáll a sorba Müllerért

írta: Pite
0 komment 19 👁

Számos klub mellett a Juventus is érdeklődik Thomas Müllerért – állítja a Tuttosport.

A napilap is felhívja a figyelmet arra, hogy a Bayern München saját nevelésű támadó középpályása nem elégedett a neki jutó játékpercekkel, ezt többen szóvá is tették Carlo Ancelotti edzőnek, köztük például Manuel Neuer és Lothar Matthaus is. Az olasz edzővel való rossz viszony a játékos teljesítményén is meglátszódik, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a középpályás az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve összesen 9 gólig jutott, az azt megelőző, Pep Guardiola által irányított szezonban ez a szám pedig még 32 volt.

Bár a nyári átigazolási szezon épphogy csak véget ért, a sajtó már most elkezdte gyártani a – talán nem is teljesen alaptalan – pletykákat, hogy Müller jövő nyáron elhagyhatja a bajorokat, amennyiben a helyzete nem javul a szezon során. A Chelsea, a Liverpool és az Arsenal mellett a Tuttosport szerint a Juventus is szívesen a soraiban tudná a német középpályást.

Thomas Müller 27 éves kora ellenére irigylésre méltó tapasztalattal bír, a 2008-as debütálása óta 398 mérkőzésén 161 gólt szerzett a Bayernben, ráadásul 87-szer a német válogatottban is pályára lépett.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet