A barátaid se maradjanak le róla

Olasz lapértesülések szerint a Juventus hamarosan új szerződést kínál Alex Sandronak.

A brazil szélső a Juventus alapembere, ennek ellenére a fizetése messze nem mondható kiemelkedőnek a csapatban. A Chelsea ezt próbálta meg kihasználni a nyári átigazolási szezonban, a Juventus azonban még csak tárgyalni sem volt hajlandó a brazil eladásáról.

A Tuttosport mai beszámolója szerint a klub egy új szerződéssel láncolná magához Sandrot, a jelenlegi kontraktusát 2 évvel hosszabbítanák meg, amely így 2022-ig szólna. Természetesen a fizetését is emelnék, a jelenlegi 2,8 millió eurós éves bére 4,5 millió euróra nőhet, amely bónuszokkal tovább emelkedhet. Alex Sandro ezzel felzárkózna Miralem Pjanic, Sami Khedira és Gianluigi Buffon mellé a képzeletbeli fizetési rangsorban.

A lap szerint egyedül az aláírás hiányzik, így akár már a következő hetekben bejelenthetik hivatalosan is a hosszabbítást. Kivásárlási ár a többi játékos kontraktusához hasonlóan Alex Sandroéba sem kerül, a jelenlegi őrült piaci viszonyok között ugyanis különösen igaz Marotta álláspontja, mely szerint a kivásárlási ár csak gyengíti az eladó klub alkupozícióját.