Khedira: Boldog vagyok a Juventusnál, de…

írta: kambuc
0 komment 7 👁

Sami Khedira elmondása szerint boldog a Bianconeriben, azonban van valami, amit a Juventusnál nem fog tudni elérni.

A 31 éves német válogatott játékosnak 1 éve maradt hátra az Öreg Hölggyel kötött szerződéséből, és a világbajnok játékos elismerte, hogy elég sokszor gondol arra, hogy mit hoz számára a jövő. A Bildnek adott interjújában beszélt erről.

“Egy év múlva lejár a szerződésem, és sokszor gondolok arra, hogy mit hoz a jövő, mert bármi megtörténhet. Boldog vagyok itt, de szeretem a kihívásokat, és keresem is őket.”

“A lehető legtöbb trófeát akarom megnyerni a lehető legtöbb különböző ligában. Európa legjobb bajnokságai közül Anglia hiányzik még a kollekciómból, ugyanis korábban már nyertem bajnokságot Németországban, Spanyolországban és Olaszországban is. A Premier League mindig is elbűvölt engem. Ha ott nyernék egy bajnoki címet, azzal teljessé válna a gyűjteményem.”

Azonban annak ellenére, hogy szeretne Angliában futballozni, Khedira elmondta, hogy boldog, hogy egy olyan különleges csapatnak lehet a tagja, mint a Juventus.

“Ugyanakkor nem akarok javasolni semmit sem. Boldog vagyok Torinóban, és a labdarúgásban nagyon nehéz bármit is megjósolni. Itt már megtapasztaltam, hogy a Juve különleges klub.”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet