Korrekt áron vihető az Angliába vágyódó Higuain

írta: kampat
0 komment 6 👁

Az argentin csatár a szezon végeztél a pletykák kereszttűzébe került, és tegnap az ESPN-nek adott nyilatkozatában elismerte, hogy szívesen futballozna a szigetországban: „Szerződésem van a Juventussal, és senki nem mondott semmit az esetleges értékesítésemmel kapcsolatban. Nyugodt vagyok, lélekben Torinóban készülök a következő szezonra . De szeretnék a Premier Leagueben futballozni, lenyűgöz az egész liga.”

Nem a Chelsea az egyetlen, akivel kapcsolatba hozzák az egykori nápolyi támadót, az olasz média a Mauro Icardi-s csereüzlettől hangos, de a La Gazzetta dello Sport szerint a Bianconeri ragaszkodik Pipitához.

Az egyetlen dolog, amely megváltoztathatja a klub álláspontját, egy remek ajánlat lenne, amit 63 millió euróban határoztak meg a Zebrák. A Juve 94 millió euróért vásárolta két éve, de a klubok lebontják egy játékos költségeit a szerződésüknek megfelelő időszakra, ez az amortizációs folyamat a 30 éves csatár esetében 5 évre terjed ki.

A Gazzetta szerint a Juventusnak ezért legalább 63 millió eurót kell kapnia érte, hogy jól jöjjön ki az értékesítéséből, a befolyó összeg mellett megtakarítva ezzel három éves fizetését bónuszokkal együtt.

Pipita szezononként 7,5 millió eurót tesz zsebre, de a Biancoenri bruttó bért fizet neki, és ez alapján kell adózniuk, amely tovább növeli a költségeket.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet