Lehetőségek Kean számára a fejlődésre

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

A csatár az első olyan gólszerző a Serie A-ban aki 2000. után született.

A Tuttosport arról írt, hogy a játékosért számos klub érdeklődik, s szívesen kölcsönvennék a jövő nagy tehetségét, Moise Keant.

A Juventus januárig mindenképp meg fogja tartani játékost, hisz csak ekkor köthetik meg vele első profi szerződését. A játékos ügynöke azt tanácsolta a Keannek, hogy éljen a lehetőséggel és kérje kölcsönzési szándékát, ahol állandó terhelésben, és meccsrutinban lesz része, ezáltal pedig sokkal jobb ütemben fog haladni a fejlődése.

Számos klub mutat érdeklődést a játékosért, és szívesen kölcsönvennék az olasz támadót. Érdeklődik iránta Hollandiából a Zwolle és az ADO den Haag csapata, míg Olaszországon belülről a Bologna, Hellas Verona és a Crotone együttese.

A 17 éves játékos ügynöke kijelentette, hogy semmi esetre sem végleges átigazolásról lenne szó, szimplán csak kölcsönszerződés, de azt sem zárja ki, hogy egy olyan szerződés keretein belül váltana csapatot, amelyben szerepelne egy 15-20 millió eurós visszavásárlási záradék, mint anno Alvaro Morata esetében is volt.

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet