Lehetséges célpontok a következő szezonra

Mint ismert Gonzalo Higuain jelenleg Argentínába tartózkodik a beteg anyukája miatt. És könnyen előfordulhat, hogy nem tér vissza Torinóba.

Sajnos súlyos betegséggel küzd Higuain édesanyja ezért is nem igyekszik vissza a támadó Olaszországba. Folyamatosan téma a játékos távozása a nyár folyamán mivel a Juventus nem tart igényt rá. 

Most már maga a játékos is hajlik a váltásra és könnyen előfordulhat, hogy visszatér korábbi sikerei színhelyére a River Plate csapatához.

Igaz Amerikából is érdeklődnek iránta méghozzá a Los Angeles Galaxy csapata. Ha valóban nem tér vissza Higuain Torinóba már több lehetőséget is számításba vett a Juventus.

Higuain távozik két opció is szóba jöhet a Juventusnál.

Már korábban is téma volt a Juventusnál Mauro Icardi le igazolása. Most mellé még egy támadó került szóba Arkadiusz Milik a Napoli támadója személyében.

Viszont a Napoli elnöke 50 millió euróban határozta meg a támadó árát. Így kérdés valóban áldozna ennyit érte a Juventus. Icardi szintén nem lenne olcsó mivel az Inter külföldre szerette volna eladni a játékost.

Viszont a játékos vissza vágyik Olaszországba sőt hírek szerint csak is a Juventus ajánlata érdekli. Igen ám de az Inter csapata erre is felkészült és ha valóban olasz riválishoz menne Icardi akkor 100 millió eurót kellene fizetni-e az aktuális kérőnek. Juve mellett még az AC Milan csapata figyeli az argentín támadót.

Viszont ez az ár könnyen csökkenhet a vírus által ki alakult helyzet miatt. De nem csak Icardi neve merült fel a két csapat között hanem Mattia De Sciglio is.

A fiatal olasz védőt szívesen látnák a francia fővárosban. Egyenlőre ajánlat nem futott be a játékosért. De a Juventus egy csere üzletre is hajlandó lenne, mivel ők meg Layvin Kurzawat szeretnék a soraikban tudni.

De Sciglio-t még a Valencia csapata érdeklődőt de nem érkezett meg keresés a spanyol csapattól.

Ivan Rakitic idén nyáron távozhat Barcelonából. Több csapat is érdeklődik iránta.

A Juventus már egy ideje azon dolgozik, hogy egy két minőségi középpályást igazoljon a csapathoz. Rakiticet már korábban is szerette volna le igazolni a torinói klub. Egyenlőre konkrét ajánlatot nem tett érte a Juve.

Több csapat is figyeli a horvát játékos helyzetét. Mind a Sevilla az Atletico Madrid és az Inter is szeretné a játékost meg szerezni.

www.football-italia.net

Leave a Reply