A barátaid se maradjanak le róla

Az elmúlt napokban Beppe Marotta és Fabio Paratici komoly tárgyalásokat folytattak a tulajdonjogát birtokló Cagliarival a játékos jövőjéről, aki jelenleg a Perugiánál szerepel kölcsönben.

A szárd klub nyitott a csatár értékesítésére, de nem sikerült megállapodásra jutni velük, nem meglepő módon az anyagi feltételek miatt. A Cagliari ugyanis 10 millió euróra becsülte Han árát, ami pont kétszer annyi, mint amennyit az Öreg Hölgy hajlandó fizetni a 19 éves támadóért.

Marotta és Paratici a lehető leggyorsabb le szeretnék zárni a transzfert, hogy megelőzzék az érte esetlegesen kialakuló licitháborút. A futballista ügynöke, Sandro Stemperini ráadásul a Calciomercatónak elmondta, hogy kliense szívesen igazolna Torinóba: „Álomszerű a jelenlegi szituáció. Minden fiatal futballista abban reménykedik, hogy sikerül egy nagy csapathoz szerződnie. Aztán persze ott van pár érdekes véletlen, hiszen Han gyerekkori kedvenc csapata a Juventus volt Olaszországban, arról nem is beszélve, hogy Dybala a példaképe…”