A barátaid se maradjanak le róla

Arról már korábban olvasni lehetett, hogy Mario Mandzukic idén nyáron nagy valószínűséggel távozik a Juventus csapatából.

A horvát válogatott támadó szeretne ismét középcsatárként szerepelni, ami a Juventusban Gonzalo Higuaín szereplése miatt csak elvétve valósulhat meg, ezért Mario a távozás szélére került.

A szerdán a Bianconeri ellen Olasz Kupa-döntőt játszó AC Milan edzője, Gennaro Gattuso nem elégedett egyik tavaly nyári csatárigazolással sem, ezért szeretné csapatában tudni Mandzukicot.

Gattuso egy olyan csatárt keres, aki érett, kész játékos és győztes mentalitású, és ezek mind elmondhatóak a Juventus horvát támadójáról.

Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus legalább 25 millió eurót szeretne kapni válogatott támadójáért, azonban addig nem akar megválni tőle, míg biztossá nem válik Álvaro Morata Torinóba való visszatérése vagy Anthony Martial leigazolása.

Az AC Milannál Mandzukic ismét a támadósor közepén kaphatna helyet, valamint ismét együtt játszhatna korábbi Juventusos csapattársával, Leonardo Bonuccival.

www.forzaitalianfootball.com