Marchisio a Juventusnál akarta befejezni a pályafutását

írta: Pite
0 komment 3 👁

Claudio Marchisio édesapja és egyben ügynöke több információt is megosztott a játékos távozásának körülményeiről.

A Juventus saját nevelésű középpályásának távozása sokakat megdöbbentett a nyár végén, pláne, hogy a Marchisio érvényes szerződését bontották fel váratlanul. A játékos ezt követően ingyen a Zenithez került.

„Nem bántam meg semmit” – idézi Stefano Marchisiot a Tuttosport. „Három évvel ezelőtt Claudio máshova mehetett volna és sokkal többet kereshetett volna. 2017-ben nemet mondott annak a Milannak, aki az akkori fizetésének a dupláját kínálta neki. Ő azonban a Juventusnál akarta befejezni a pályafutását, annál a klubnál, amelyet szeret.”

„A futballban változnak a dolgok és megértem a Juventust is, amely fiatalítani akarja a keretet. Persze van némi nosztalgia Claudioban, furcsa is lenne, ha nem lenne. Ha a Juventusnál maradt volna, talán ő lenne a világ legboldogabb embere.”

„Azonban új fejeztet kezdtünk, Claudio pedig nagyon örül az új életének. A Zenit egy ambíciózus klub egy modern stadionnal és jelenleg vezetik a tabellát. Szurkolunk, talán meg tudja nyerni sorban a 8. bajnoki címét is, ezúttal Oroszországban.”

„Sosem jártam még Szentpéterváron korábban, igazi kis ékszerdoboz ez a város. Kicsit olyan, mint Velence és Párizs, persze hidegebb időjárással. Tiszta, rendezett és modern, egy szóval gyönyörű. Összességében boldog vagyok, mert látom, hogy Marchisio is lelkes az új kalanddal kapcsolatban.”

„A Zenit szurkolói nagyon kedvesen fogadták, a minap voltunk az állatkertben vele és az unokáimmal és pár szurkoló felismerte őt és autogramot kértek tőle.”

„A megbecsülés mindennél fontosabb a fiamnak, ő mindig is a futball legcsodálatosabb részének tekintette a szurkolókat.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet