Marchisio: Bernardeschi egy igazi tehetség

írta: kampat
0 komment 5 👁

Claudio Marchisio nagyon örül honfitársa érkezésének, s nyilatkozatában is elismerően beszél a csapat új szélsőjéről, Federico Bernardeschiről.

Az olasz tehetség hétfőn érkezett meg Torinóba, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon, s várhatóan a napokban utazik Amerikába, hogy megkezdhesse felkészülését az új csapatánál.

“Bernardeschi? Először is köszöntjük a csapatnál!” – kezdte nyilatkozatát Marchisio a JTV-nek.

“Mi olaszok jól ismerjük őt, igazi tehetség a srác, aki növeli a csapat technikai színvonalát.”

“Egy olyan csapathoz csatlakozik, amely idén a győzelemre tőr, és minden bizonnyal nagy segítségünkre lesz, hogy elérjük az új céljainkat.”

A Bianconeri jelenleg Amerikában tartózkodik, ahol a szezon előtti felkészülését végzi, s emellett még az International Champions Cup keretein belül mérkőzik meg Európa topcsapatai ellen.

“Ez egy megszokott felkészülési időszak, hisz már évek óta ez a procedúra, ilyenkor a játékosok fokozatosan térnek vissza a nyári pihenőből.”

“Ez a nyári túra lehetőséget ad számunkra, hogy új városokat látogathassunk meg, illetve, hogy közelebbről is megismerjük egymást, miközben olyan nagy csapatokkal játszunk, mint a Barcelona, a Paris Saint-Germain vagy épp az AS Roma.”

“Rendkívül fontos, hogy ez az összeszokási folyamat, már most elkezdődjön, mivel kevesebb mint egy hónap, és már az első trófeáért harcba kell szállnunk.”

“A motivációnk nagyon magas, az elkötelezettségünk pedig napról napra átragad az újonnan érkező játékosokra is. Rengeteg trófeát szereztünk az utóbbi hét évben, s az emberek azt mondják minden év kezdetén, hogy egyre nehezebb lesz ezeket begyűjteni.”

“Ez részben igaz, de annak ellenére, hogy nem lesz könnyű, attól még kemény fából faragtak minket, rendkívül motiváltak vagyunk, és javítani szeretnénk a tavalyi teljesítményünkön.”

A játékos sajnos nem letett ott az Európa Bajnokságon térdsérülése miatt, de reméli, hogy ez a sérülés már a múlté, s nem fogja korlátozni a játékában.

“Keményen dolgozok, hogy továbbra is felfelé ívelő formát mutassak a térdsérülés után. Az elmúlt két évben nagyon sok időt kellett a sérülésemből való felépülésre szentelni, ezért nem is tudtam kiélvezni a szabadságomat.”

“Ezúttal viszont nagyszerű nyárban volt részem, és amikor a szabadságom véget ért, azt mondtam, hogy most már készen állok az új szezonra.”

“A felkészülési időszakba nagy terhelésnek vagyunk kitéve, és fontos, hogy jól ismerjük a testünket, hogy tudjuk mennyire tolhatjuk ki a határainkat, s különösen azt, hogy mikor kell pihenni egy fél napot.”

www.football-italia.net

 

 

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet