Marchisio jövője

írta: kambuc
0 komment 6 👁

Il Principino az idei szezon során a középpályások rangsorában igen csak hátraszorult, így elég kevés alkalommal kapott szerepet a csapatban Max Allegritől. Éppen ezért nem meglepő, hogy a 2017/18-as idény folyamán számos alkalommal felmerültek azok a pletykák, melyek szerint 2018 nyarán Claudio távozni fog a Juventustól.

A Bianconeri saját nevelésű játékosát a legfrissebb pletykákban az amerikai MLS-be igazolással boronálják össze. Ugyanakkor a Tuttosport értesülései szerint Marchisio és az olasz rekordbajnok átigazolásokért felelős vezetője, Beppe Marotta az idény végén találkozni fognak, hogy átbeszéljék a játékos helyzetét, jövőjét.

A torinói újság információi alapján Marchisio azt fogja Marottának elmondani, hogy szeretné kitölteni 2020-ig szóló szerződését a Juventusnál, és a csapattól szeretne visszavonulni.

A középpályás idén ünnepelte 32. születésnapját, és a 2016 tavaszán elszenvedett térdsérülése óta nem igazán nyerte vissza a formáját. Az idei szezonban mindössze 17 alkalommal lépett pályára.

www.blackwhitereadallover.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet