Marchisio nem akarja elhagyni a Juventust

írta: kambuc
0 komment 0 👁

Claudio Marchisio édesapja szerint a fia nem fogja elhagyni a Bianconerit, és nem távozik sem az MLS-be, sem a Bundesligába, sem a Premier League-be.

Az Öreg Hölgy saját nevelésű játékosa alig kapott szerepet az idei szezonban, még azok után sem, hogy felépült a térdsérüléséből.

“Claudio nyugodt, néhány hónapja már jó formában van, keményen dolgozik, hogy mindig készen álljon, de a döntéseket az edző hozza meg” – mondta Stefano Marchisio a juvenews.eu-nak.

“Ha rajtam múlna, a kosárlabdához hasonlóan bármennyit lehetne cserélni a mérkőzésen, hogy növeljük a meccs intenzitását, de tudom, hogy ez egy utópia. Mindenki játszani akar, de ilyen a futball. Mindig azt remélem, hogy a Juventus nyer és Claudio játszik, de ez rengeteg mindentől függ.”

Ugyanakkor idősebb Marchisio elutasította annak a lehetőségét, hogy a fia hamarosan távozna a klubtól.

“Claudiónak még két éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, amit ő tiszteletben tart, mivel törődik a klubbal. Nagyon sok valótlan állítás elhangzott vele kapcsolatban, ugyanis az emberek már azt hitték, hogy ő Németországba, Angliába vagy az USÁ-ba távozik. Ha majd a klub azt mondja, hogy már nem számol Claudióval, akkor elkezdünk ezen aggódni.”

Néhány média az Andrea Pirlóval és Sebastian Giovincóval folytatott közösségi médiás beszélgetések után azt feltételezték, hogy Il Principino útja az MLS-be vezet.

“Két éve tweetel velük. Amikor az átigazolásáról szóló pletykákat olvassa, nevetésben tör ki.”

Viszont a játékos édesapja azt is elmondta, hogyha a helyzet nem javul idén nyáron sem, elképzelhető, hogy elkezd nézelődni a játékos.

“Mint ahogy minden munkahelyen, hogyha nem vagy elégedett, minden egyes nappal egyre elégedetlenebb leszel, amikor elérsz egy pontra, amikor elkezdesz körülnézni. A pohár még nem csordult túl. Claudio imádja a szurkolóit és nagyon boldog a Juventusnál. Hiszek benne, hogy megkapja az esélyeit.”

“Közeledik a nyár, és ezzel a világbajnokság is, és talán azok a játékosok, akik már várják azt az eseményt, megpróbálnak vigyázni magukra, és nem fognak olyan keményen odalépni…”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet