Marchisio: Valóra vált az álmom

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

A mi kis hercegünk egy kérdezz-felelek sajtótájékoztatón járt az elmúlt héten, ahol a gyerekek tettek fel neki kérdéseket álmairól, emlékeiről.

“A legnagyobb álmom mindig is az volt, hogy a Juventusnál játszhassak, s ez valóra is vált. Emellett fontosnak tartottam, hogy a családomat boldognak lássam. Természetesen, ami a sportot illeti, talán az, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját.” 

“Gyerekként sűrűn voltam labdaszedő a Delle Alpiban. Ezek nagyon szép emlékek számomra, hisz olyan közel lehettem a játékosokhoz. Valami hihetetlen és csodálatos dolog volt.”

“Ugyanezt látom a mostani fiatalok szemében is, és nagyon remélem, hogy ők is hozzám hasonlóan sikerrel fognak járni. Kölyökkorom óta viselem ezt a mezt, de még most is van olyan alkalom, amikor remegnek a lábaim, mikor magamra öltöm.”

“A legkülönlegesebb meccsem, talán a Juventus-Napoli volt, még a Serie B-ben, az első igazán nagy összecsapásom. Rengeteg mérkőzés van emellett, amelyről szép emlékeket őrzök.”

“Kicsiként Alessandro Del Piero volt a példaképem, s felfoghatatlan, hogy pár évvel később már mellette játszhattam, s vele együtt nyerhettem.”

“Mindig megírtam a leckémet, ettem pár falatot, majd pedig rohantam az edzésre.”

 

 

 

  

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet