„Mario nem akar a Juventusról beszélni”

írta: Ádám Németh
0 komment 99 👁

Mario Mandzukic ügynöke, Ivan Cvjetkovic elmondása szerint a csatár nem szívesen beszél a Juventusról, jelenleg pedig azon dolgozik, hogy új csapatot találjon.


A világbajnoki ezüstérmes horvát támadó egy évvel ezelőtt távozott Torinóból, miután felbontották a szerződését. Ekkor a katari Al-Duhailhoz szerződött, ahonnan azonban néhány hónap után távozott is. Jelenleg egyedül edz, és a megfelelő ajánlatra vár.

„Nem tudok mit mondani a Juventusról, Mario pedig nem szeretne, és úgy gondolom, jogosan.” – mondta Ivan Cvjetkovic, a játékos ügynöke a Tuttosportnak.

„Mióta távozott Torinóból, nem adott interjút, nem igazán szeretne beszélni a történtekről. Még mindig számtalan üzenetet kap a Juve szurkolóktól, aminek nagyon örül. Közel állt hozzájuk, ők pedig nagyra tartották amiatt, hogy sohasem adta fel. Néha megnézi a mérkőzéseket, de nem beszélünk róluk.”

De vajon talál-e új együttest, és visszatér-e a pályára a horvát a közeljövőben?

„Nagyon komolyan edz, ahogy mindig is tette. Jelenleg Zágrábban készül, és száz százalékos állapotban van. Vár a megfelelő lehetőségre, egy klubra, ami őt szeretné. Hisz benne, hogy újra fontos tagja lehet egy csapatnak”

„Több ajánlatot visszautasított, mert nem volt meggyőződve róla, hogy rá van szükségük, és több téves hír is megjelent vele kapcsolatban, amelyekben olyan csapatokkal hozták szóba, amik sohasem érdeklődtek iránta. Nem tudom, fog-e újra Olaszországban játszani, én úgy gondolom, ő a Premier League-re született, eddig azonban nem volt lehetősége oda szerződni. De kétszáz százalékig készen áll.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet