Marotta: Bonucci mindenáron visszatérne hozzánk!

írta: k_reim
0 komment 8 👁

Giuseppe Marotta ügyvezető igazgató hivatalosan is megszólalt Leonardo Bonucci esetleges visszatérésével kapcsolatban. A szavaiból az vehető ki, hogy igencsak komoly esély mutatkozik arra, hogy a tavaly botrányosan távozott olasz válogatott védő idén nyáron visszatérjen a Milanból a Juventushoz.

– Bonucci mindenáron vissza szeretne térni hozzánk, és mi szeretnénk neki ezt a lehetőséget megadni. Mindazonáltal ez egyáltalán nem tűnik egyszerűnek. Felajánlottuk Gonzalo Híguaint a Milannak, de ők elzárkóztak ettől a transzfertől. A tárgyalásoknak azonban még nem vetettünk véget, szóval bármi előfordulhat, de nagyon bonyolult az egész – nyilatkozta Marotta, majd hozzátette: nincs az a pénz, amiért Caldarát jelen pillanatban eladná a klub.

A 32 éves Bonuccit tavaly nyáron 40 millió euróért vásárolta meg a Milan együttese. Kérdés, hogy a középhátvéd viharos távozása óta eltelt egy év alatt a szurkolók és a csapattársak meg tudták-e neki bocsátani, hogy cserbenhagyta azt a Juventust, amely világklasszis játékost faragott belőle.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet