Marotta: Hatalmas erőfeszítés

írta: kambuc
0 komment 2 👁

A Juventus CEO-ja az Olasz Kupa döntője előtt adott interjút.

Ez a szezon ismét egy nagyon erős idény volt a Bianconeri számára, de még nincs vége. A játékosok trófeák megnyerésével akarják befejezni ezt az évet, amit Giuseppe Marotta is megerősített.

“Az elmúlt 3 évben mi emelhettük a magasba az Olasz Kupát, és szerda este meg akarjuk ismételni ezt a csodálatos teljesítményt, hogy a szurkolóink egy újabb élménnyel legyenek gazdagabbak.”

“Egy nagyon motivált Milan ellen fogunk pályára lépni, mivel a kupa megnyerése egy fontos cél a számukra, de mi is győzni akarunk.”

Amennyiben az Öreg Hölgy ma este megnyeri az Olasz Kupát, ezen a héten 2 trófeát is megszerezhet, ha a hétvégén az AS Roma vendégeként legalább 1 pontot szerez, ezzel matematikailag is biztossá téve a sorozatban 7. Scudettót.

“Matematikailag még nem ünnepelhetünk. Azonban mi realisták vagyunk, és már érezzük a Scudetto közelségét, de meg akarjuk szerezni a pontot, hogy hivatalos és valós legyen a győzelmünk. Mindenesetre az elmondható, hogy az egész szervezet, beleértve a játékosokat, a stábtagokat, a vezetőket és a szurkolókat is, nagyon nagy erőfeszítéseket tett.”

Marotta szót ejtett a klub kapitányáról és edzőjéről is.

“Buffon nyugodt, mint mindig, amikor nagy meccsekre készül. Ő egy nagy bajnok, és a többiek is így viselkednek, jobbá teszi őket a jelenlétével. Gigi a labdarúgás ikonja.”

“Allegrivel nagyszerű a kapcsolatunk, ami folyamatosan jól működött, és továbbra is jól működik. A megfelelő időben, a Scudetto bebiztosítása után, beszélni fogunk a jövőről, amiben közös sikereket fogunk elérni, ebben biztos vagyok.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet