Marotta: Juventus egy életre!

írta: kampat
0 komment 4 👁

A Bajnokok Ligájában számos sérüléssel kell megküzdenie a Juventusnak, így a megfelelő kezdő 11 kiválasztása kulcsfontosságú lesz a siker érdekében a Barcalona ellen.

Marotta a Mediaset Premiumnak nyilatkozott: „Az elmúlt szezonban 57 meccset játszottunk, a válogatott találkozókról nem is beszélve, így természetesen vannak olyan problémák, amit meg kell fontolnunk. Massimiliano Allegri a lehető legtöbbet hozza ki a csapatból. Leonardo Bonucci távozása inkább érzelmi veszteség, mintsem technikai. Medhi Benatia talán jelenleg nem a legjobb formában van, de megfelel az igényeinknek, és a szezon során meghatározó szerepet tölthet be. Ő egy igazi profi, és úgy gondolom, képes jól ellátni a feladatát.”

„A Mercato? Úgy gondolom, a lerövidített átigazolási időszak remek döntés lenne, mivel láthattuk, hogy a különböző pletykák problémákat okoznak klubon belül, és amikor a szezon kezdetét veszi, közvetlen kapcsolatot kell kialakítanunk a csapatokkal.”

„Az új szerződések? Paratici és én nagyon boldogok vagyunk a Juventusnál, mindenkivel remek a kapcsolatunk, és segédkezünk egy győztes modell kialakításában. Nincs szó a hosszabbításról, de ehhez a klubhoz kötődünk egy életre, hacsak a Juventus természetesen nem gondolja másképp. Idilli kapcsolat a miénk.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet