Marotta: Nem igazolunk már többet

írta: tjromaan
0 komment 4 👁

A mai napon hivatalossá vált, hogy a Juventus leigazolta a Schalke 29 éves német hátvédjét, Benedikt Höwedest. A védő a 21-es mezszámot választotta. A Juventus átigazolási guruja egyértelműen kijelentette, hogy a német volt az utolsó érkező a csapathoz.

“Sami Khedirának kisebb problémája akadt a térdével, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül a csapat rendelkezésére fog állni.” – nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italianak.

“Úgy gondolom, hogy Höwedes volt az utolsó igazolásunk, mert elégedettek vagyunk azzal a kerettel, amely Allegri rendelkezésére áll. Ne várjanak komoly igazolást az átigazolási időszak utolsó óráiban.”

Az a hír terjed napok óta, miszerint Kwadwo Asamoah szeretné elhagyni a csapatot a Galatasaray kedvéért. A csapat vezérigazgatója ezekre a pletykákra is reagált.

“Mint azt már mondtuk, hogy ha egy játékos azt szeretné, hogy eladjuk, akkor mi megpróbálunk eleget tenni a kérésének. Sajnos ez most nem volt lehetséges, mivel az átigazolási időszak végén érkezett meg érte az ajánlat, így esélyünk sincs arra, hogy helyettesítsük őt. Biztos vagyok abban, hogy amint vége az átigazolási időszaknak, akkor csak a Juventusra fog koncentrálni Asamoah, s ugyanaz a kiváló játékos lesz, mint aki mindig is volt.”

Marotta beszélt Spinazzola helyzetéről is.

“Spinazzola szereti a labdarúgást, szereti a Juventus akadémiáját, ahol felnőtt, s véghez akarja vinni az álmát, amely szerint meghatározó játékos lehessen zebracsíkos mezben. Pillanatnyilag ez nem lehetséges, mert megállapodásunk van az Atalanta együttesével, s ugyan a Juventus jelenti számára a jövőt, emiatt tisztában vagyunk azzal, hogy dühös.”

“Láttuk Gómez megnyilvánulását a közösségi médiában, s erre csak azt tudjuk mondani, hogy a kapitányi karszalag egy bizonyos jellemet igényel, emellett felelőséggel jár, amit tudnia kell elviselni. Követnie kellene Gianluigi Buffon példáját arról, hogy milyennek is kellene lennie egy igazi vezérnek.”

A Juventus egyik kiszemeltje Keita Balde megunta a torinói tehetetlenségét, emiatt aláírt az AS Monaco csapatához.

“Keita nagy potenciál volt a piacon, azonban a Lazio elnökének van egy bizonyos stratégiája, és nem mellékesen nagy szerencséjük volt, hogy ilyen magas összeggel zárták az üzletet.”

“Patrick Schick szintén egy lehetőség, de nem szükségszerűség volt.”

“Emre Can egy kiváló játékos, de nem tudjuk, hogy hosszabbítani fog-e a Liverpool együttesével. Mi azonban a partvonalon maradunk, s figyelni fogjuk.”

 

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet