Marotta: Nincsenek problémáink a védelemben

írta: Pite
0 komment 0 👁

Giuseppe Marotta a tegnapi mérkőzést megelőzően beszélt arról, hogy szerinte nincs válsághelyzet a csapatnál.

A Juventus az utolsó két bajnokiján összesen 1 pontot szerzett, ráadásul 2015 augusztusa óta először kapott ki hazai környezetben a hétvégén. Az olasz sajtó szerint ezt követően az egyik edzésen válságtanácskozást tartott a csapat a vezetőséggel.

„A vezetőség minden nap képviseli magát az edzéseken, teljesen normális, hogy volt egy kis eszmecsere a játékosokkal, de nem beszélhetünk krízisről” – mondta Marotta a Mediaset Premiumnak.

„Két góllal kaptunk többet, mint tavaly ilyenkor, de többet is szereztünk. Más a hozzáállás, támadóbb a csapat, emiatt pedig többet kockáztatunk hátul. Kicsit jobban kell kalibrálnunk a dolgokat, jobban kell védekeznünk az állított helyzeteknél, de nem gondolom, hogy gondunk lenne a védelemben.”

A Juventus Sporting elleni kezdőjében egy idén nyáron érkezett játékos sem kapott helyet, ez azt jelenti, hogy rosszul mozgott a Juventus az átigazolási piacon?

„Az új igazolások nem csak a jelennek szólnak, hanem a jövőnek is. Federico Bernardeschi még nincs 24 éves sem, nem azért igazoltuk őt, hogy a vállára vegye a csapatot. Egy játékos 26-27 éves korára éri el a csúcspontját. Több időt kell neki hagyni a berendezkedésre, és hogy megértse, mit is jelent ennek a meznek a viselése, hogy a jövőben megfelelően tudja képviselni ezt a klubot.”

„Ne felejtsük el, hogy ez a csapat tavaly mindent megnyert Olaszországban és bejutott a BL döntőjébe is. A nyári igazolásaink a jelen mellett a jövőnek is szóltak.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet