Marotta Pogbáról és Moratáról

írta: kambuc
0 komment 0 👁

Marottát a Crotone előtti mérkőzés elött több témáról is kérdezte a Mediaset Premium munkatársa.

A Crotone elleni mérkőzés

„A Crotone elleni mérkőzés potenciális veszélyt jelent számunkra, ahol a csapat sokat veszíthet. Ahogy már láthattuk a múltban a kisebb csapatok ellen, mint ahogy a SPAL és Benevento elleni mérkőzéseken is történt, hajlamosak vagyunk megfelelő koncentráció hiányában szenvedni és akár pontokat is elhullajtani. Ezért következetességre van szüksége a csapatnak, egyszerre csak egy mérkőzéssel foglalkozni, először a mai meccset kell megnyerni, majd csak utána szabad a vasárnapi Napoli elleni rangadóval foglalkozni. A mai meccset ha megnyernénk még nem nyertünk semmit , ugyanis utána még mindig 15 pont gyűjthető vagy veszíthető.”

A Juventus 1-1-es döntetlent játszott a Crotone vendégeként.

Elképzelhető Pogba és Morata szenzációs visszatérése a klubhoz?

„Személy szerint, én nem hiszek ezekben a szenzációs visszatérésekben, de természetesen vannak kivételek is. Pogba és Morata két nagyszerű játékos, akik nagyon sok szép emléket szereztek a Bianconeri drukkerek számára, remek srácok de hogy őszinte legyek, ha valaki egy pillanatig is azt gondolja, hogy esély van a visszatérésükre, csak puszta illúziókat kerget.”

Matteo Darmian?

„Nem, semmilyen lépést nem tettünk a megszerzése érdekében.”

Természetesen a Bajnokok Ligájából való viharos kiesés utáni utózengések és a VAR kérdése sem maradhat el.

„A VAR még nem muzsikál tökéletesen, de jelentősen lecsökkenti a mérkőzést befolyásoló hibák számát. Ezért a Bajnokok Ligájában is minél hamarabb bevezetésre kell kerüljön. Teljesen paradox az a helyzet hogy míg a Serie A-ban már a VAR és a gólvonal technológia is bevezetésre került, addig máshol nem tartják ezt szükségesnek. Pierluigi Collinának jeleztük is a kérésünket ezzel kapcsolatban, amire azt a választ kaptuk, hogy még nincs elég tapasztalat a rendszerrel kapcsolatban ahhoz, hogy világ szerte bevezetésre kerüljön” – zárta nyilatkozatát a sportigazgató a Mediaset Premium munkatársának.

www.around-j.com

juveboy92 fordítása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet