Marotta: Tárgyalunk a Schalke együttesével

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

A Juventus vezérigazgatója nyilatkozatában kitért Benedikt Höwedes, Emre Can és Patrick Schick helyzetére is.

“Höwedes csatlakozni akar a Juventus együtteséhez, azonban ez nem elég. Tárgyalunk a Schalkéval, s amennyiben sikerül megállapodnunk, akkor kölcsönbe fog érkezni, melyhez kapcsolódni fog egy opciós vásárlási jog is. Amennyiben nem sikerül lezárnunk ezt az elkövetkező napokban, akkor új alternatívák felé kell fordulnunk.” – nyilatkozta a vezérigazgató a Mediaset Premiumnak.

“A Liverpool ragaszkodik Emre Canhoz. A játékos szerződése le fog járni júniusban, így januárban lehetőség nyílik arra, hogy tárgyaljunk vele. Nem titkoljuk, hogy tetszik a játéka, azonban jelenleg az angol klub játékosa, így csak messziről csodálhatjuk.”

“Beszéltem Romeijel Schick helyzetéről. Sajnálatunkat fejeztük ki, hogy így alakult a transzfer. Az orvosi vizsgálat után ajánlottunk nekik 8 millió eurót egy kölcsönszerződésért, mely végén 30 millió euróval gazdagodhattak volna. Mindezt elutasították. A tárgyalások itt véget is értek, s nem kívánunk újabbakba bonyolódni.”

“Természetes, hogy Daniele Rugani még a tanulóidejét tölti, ahogy azt korábban Leonardo Bonucci is tette. Douglas Costa és Federico Bernardeschi szerződése hosszú időre szólt, így van még bőven időnk arra, hogy a maximumot tudjuk kihozni belőlük. Nagyon jól alakul a beilleszkedésük.”

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet